nedeľa 18. februára 2007

Zuzu & Dupi 23

Ako sme s Monikou oslávili dva roky nášho priateľstva $$:-))$$.Neviem, ako to tí dvaja robia, ale ich oslavy sú bezkonkurenčne najlepšie, nech sa na mňa nikto nehnevá $$:-))$$. Zuzkin Topík Zuzu mala famózny top, tričko, alebo ako si to len chcete nazvať, proste výstrih až pod prsia, ale veľmi decentný, bohužiaľ ho však mala skrytý mikinou. Našťastie sa mi podarilo ju (za výdatnej pomoci Ivky a neviem koho všetkého) presvedčiť, nech sa trochu poodhalí $$:-i$$. Yfq@ No konečne som ju zase videl, konkrétne po siedmych mesiacoch a troch dňoch $$:-i$$. Chvála pánu Bohu, na MatFyze nestratila nič zo svojho prirozdeného, či dokonca nadprirodzeného šarmu, ktorým musí bezpochyby každého okúzliť $$:-))$$. (viete, ona to tu číta, tak ju musím pochváliť $$:-i$$). Nuž a aby toho nebolo málo - kde je Yfq@, tam nesmie chýbať Kajo, takže som si pokecal aj s ním, čo nikdy nie je na škodu $$;-)$$. Moje vlasy Približne rovnaké reakcie ako naposledy, aj keď už žiadne otázky, či to bola stávka $$:-))$$. Iba $$green$$"Kde si dal svoje blond vlásky?"$$/font$$. Nuž... stratil som, no $$:-i$$. Ale pár milých ženských (a mužských $$:-i$$) dotykov mi to zabezpečilo a o to predsa ide! $$8-D$$ Monika Moja druhorodená zase nesklamala $$:-))$$. Pred dvoma rokmi na tej istej oslave sme sa skamarátili (aj keď sme sa, myslím, videli už skôr), pred rokom som ju vzal za svoju dcéru, takže je jasné, že oslavy Zuzky a Dupiho sú pre náš vzájomný vzťah vždy prelomové $$:-))$$. Proste som s ňou bol asi 2/3 trvania oslavy a nebol to premrhaný čas $$;-)$$. Pravdupovediac, keby sa mi véééľmi chcelo, tak o tom napíšem zvlášť blogovinu $$:-i$$. Najviac ma však mrzelo, že ona mňa štípať do zadku mohla a ja ju nie, to si s ňou ešte musím vybaviť $$:-i$$. Fotečky ešte nemám, ale až budú, tak sa pokúsim čosi vyfiltrovať a uverejniť $$;-)$$

4 komentáre:

  1. Aaaaale Jimi, nic sa vybavovat nemusiiii, mne sa to paci tak ako to je ;) a kto by si nestipol ked ty pri tom vzdy tak ladne zvysknes :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. dakujem.. dakujem.. dakujem.. (aj ked tou zatvorkou si to DOST pokazil ;) )
    ty si strasny statistik.. taketo veci pocitat presne :)
    ..btw, v slove siedmich mas hrubku :P
    ale oslava to bola ozaj super :) (hlavne bez diskoteky :P )

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Monika: No to sa ešte uvidí, ja si na teba niečo vymyslím :P

    Yfq@: Prepáč, zlatíčko ;-)) A na hrúbky sa nehráme :-i

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jimi >>> Zuzkin topik: Ak by si bol na oldieske, videl by si, ale ma to tricko perfektne...Mala na sebe este trblietky, ktore som mal vsade :D...Neviem ako si to zuzu dokazala :D . Yfq@ vyzera vzdy super :) . Co sa tyka Monulienky, neni problem ju stipnut, tlapnut po zadku, ze Monci ;) .

    OdpovedaťOdstrániť