nedeľa 20. apríla 2008

Prechádzka

BratislavouKeďže Maple ma samého už nebaví, DDRka mám naskákaného za tento týždeň tak 10 hodín a na ICQ nebol nikto okrem Dupiho, s ktorým som sa beztak iba bavil o RDčku, rozhodol som sa ísť privítať prvý letný deň (podľa počasia 20.4., pričom posledný zimný deň bol 19.4.). A zobral som si foťák, aby som vás mohol terorizovať nudnými fotkami, muhehe. Toto je moja ulica. Slovenská víkendová paródia na prázdne severokórejské cesty. Hezké domečky. Koniec panelákovej Bratislavy. Tadeto som pred 6 rokmi chodil do autoškoly. Vôbec sa to nezmenilo. Tak k tomuto ani nemám komentár. Ihrisko pri škôlke. Keby som sa nebál, tak preskočím plot a postavím si z piesku hrad. Možno inokedy. Husté, že? Ešte že je v nedeľu taká malá premávka. Cestou som objavil bilboard so Zuzkou Smatanovou, našou trojnásobnou zlatou slávicou a mojou najobľúbenejšou interpretkou. Chcel som sa s ňou odfotiť. Ale moc to nešlo. Vlastne to bolo čím ďalej tým horšie. A horšie. A horšie. Nehovoriac o okoloidúcich, ktorý na mňa čumeli ako na idiota. Postupne som sa však doiteroval k uspokojivému výsledku. Potom som objavil klučičí domeček: A holčičí domeček: Ktoré stáli oproti sebe: Tomuto hovorím hustá farba. A na záver přerostlý bonsaj (čo je tak trochu oxymoron): Boli to dobre zneužité dve hodinky $$:-)$$

5 komentárov:

  1. akoze.. je pravda, ze bez komentarov by niektore fotky boli nudne, ale tie so zuzkou smatanovou su teda klasa :D dokonale si viem predstavit pohlady okoloiducich.. :D :D nabuduce by si si mohol so sebou na prechadzku miesto stativu pribalit nejaku osobku, ktora ta odfoti rychlo, efektivne a bezbolestne ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dcérka moja milená, ja som nemal ani statív :D som z koša vytiahol plastový pohár na kofolu :DDD A to som sa tiež snažil tak aby ma nikto nevidel :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. :D :D :D no, tak to len umocnuje dovod preco na teba ludia tak cumeli :P my sme s kamosom boli minule na bajkoch a ked sme chceli spolocnu fotku, zneuzili sme smetny kos ako stativ :) ale nemuseli sme k nicomu iterovat.. hned prva fotka bola nastastie dobra :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. A načo som ti kúpila ten statív, keď si si ho nezobral. Nabudúce, keď sa budeš nudiť, dojdi k nám, nabalím ti Elušu do kočíka a budeš mať objekt na fotenie :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No, ja som nečakal, že statív budem potrebovať :-)) A na mrňu budem baliť baby, musíme sa dohodnúť :D

    OdpovedaťOdstrániť