pondelok 18. decembra 2006

A tak zomrela nádej.

Alebo skôr zomrie.Bohužiaľ nemám rubriku Čo sa v mojom svete udeje, tak som to šľahol sem. Ako radí perex, nádej ešte nezomrela, ale nemá od toho ďaleko. V podstate ju od smrti delia len dve rany. Jeden silný zásah príde v podobne skúšky z robotiky zajtra (t.j. utorok) o 13:30. Takže vás veľmi pekne prosím, ak budete mať dve hodinky trochu voľného procesorového času v hlave v čase od 13:30 do 15:30, pošlite mi sem-tam trochu pozitívnej energie. Budem vám veľmi povďačný a vráti sa vám to tu na blogu, lebo keď mám dobrú náladu, sú dobré aj článočky $$;-)$$. Zbohom.

3 komentáre:

  1. V tu dobu asi nebudu mít zrovan po ruce PC (ledaže bych v Brně našel nějakou i-netovou kavárnu :-) ), ale palce určitě držet budu a vzhledem k tomu, že budu \"tak blízko\", tak toé určitě bude fungovat :-D Držim palec :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ty sa tej skusky tusim bojis viac ako ja vsetkych dokopy :) uvidis, ze ju zvladnes :)) zajtra od 13:30 do 15:30 putuje vsetka moja pozitivna energia (a to jej mam vela) k tebe :))
    moja kamoska zvykne vravievat \"vrati sa ti to na detoch..\" ale myslim, ze na blogu je to realnejsie ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jimboooo, ty sa trases skusky, co ides ju robit 3x :) ? Ja som robil skusku na 5 pokus (teda vlastne na 3. :), lebo prvykrat som nedostal ani zapich, hehe. Ale kazdopadne ti budem drzat palce, prezvanat ta ako dabel (pokus o joke :). A cakam na zajtrajsi blog :P . Bud sa bude niest v znameni \"pohoda salam banan\" alebo \"D******A ** ****** *** ********\" ...to su len nahodne hviezdicky....v skratke PIIIP :) .
    Yfq@ >>> Na detoch :) ? To budu potom inac hyperaktivne :)

    OdpovedaťOdstrániť