streda 20. decembra 2006

Malý krok pre svet

veľký skok pre JimihoTak sa sám seba pýtam, či som podobný, ba dokonca rovnaký, názov ešte nepoužil. Je totiž imho vskutku famózny, parodický, parafrázoidný a najmä pravdivý a výstižný. Inu - môj. Áno, pochopili ste správne, moje sebavedomie je na historickom maxime, pretože po včerajšom zistení, že moja rekordná písomka (4 minúty) bola skutočne rekordná (7,4 bodu z 10, pričom dlhodobý priemer je 3 až 4 body) som rekordne napísal aj skúšku. A to za 30 minút aj s 5 minútovým kontrolovaním, či mám všetko. Kedy budú výsledky netuším a je mi to momentálne, ako sa u nás ľudovo vraví, u prdele. Čo ma však trochu trápi je to, že ma čosi trochu trápi. Viac ma však trápi, že neviem, čo ma trápi. Mám istú teóriu a to, že som natoľko navyknutý na endorfíny (a všetci dobre vieme, že endorfíny sú droga, ňami ňami), že už mi to nič nerobí, ba dokonca ak ich nemám, tak som nevrlý a zlý. Čo som v poslednej dobe imrvére furt.

5 komentárov:

  1. Inac cim dalej, tym su blogy kratsie a kratsie :). Endorfiny....Mas malo pocitu stastia :) ? Ved idu Vianoce a potom silvesteeeer :) . So gutlak. Btw, kedy budu vysledky?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ten s okuliarmi bol textovo kratsi ;)
    a otazka ohladom vysledkov: precitaj si ten kratky blog este raz ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No, endorfiny jsou pěkné mršky. Jednou jsem oslovil holku, co se mě delší dobu líbila, a když se na mě otočila, tak to byl mazec. Najednou taková malá chemická válka v mém těle...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No vidíš, držel jsem palce, tak se povedlo :-D Chtěl jsem ti i napsat smsku, že držim palce, ale říkal jsem si, že by tě to mohlo rozhodit a pak bys mi do konce života nadával, že jsi kvůli mně propad u zkoušky z robotiky :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Incik: A este co by to stalo penez :D

    OdpovedaťOdstrániť