pondelok 11. septembra 2006

Jimi The Worker, Episode IV.

New Hope (or should I say new job?)Zvolil som trochu neoriginálny názov, ale tá Epizóda 4 k tomu tak zvádza... ale trochu to aj sedí. Takže... ráno som sadol na T-bus (inak už na zastávke som si všimol spolužiačku z prvých troch ročníkov na základke (t.j. som sa s ňou tak trochu viac rozprával naposledy pred 13 rokmi $$:-))$$) a všimol som si, že je z nej celkom kočka, len som bol dosť nervózny z toho, že sa dnes zoznámim s milión ľuďmi, tak som sa nepúšťal do obnovy nášho priateľstva... ničmenej, ak sa mi pošťastí ju stretnúť znovu, tak sa s ňou iste do reči dám), potom na A-bus a hľa, neubehlo ani 40 minút a už som si to šinul Dúbravskou cestou až k Westend Court, k budove Siemensu. Tam som zašiel až na siedme poschodie, kde som si pekne počkal na milú tetušku, ktorá mi dala zmluvu na podpis, nuž a o deviatej už som sa hlásil na svojom pracovisku. Tam ma môj nový šéf (ktorý bude mojim šéfom len krátko) zoznámil s pracoviskom, niekomu sme šlohli akúsi šunku (akože komp) s prísľubom, že časom (ževraj do týždňa...) dostanem lepší, potom ma zoznámil s kolegami (a kolegyňou Evou $$:-i$$... inak je to tam banda FEIkárov $$:-))$$) a napokon ma oboznámil aj s tým na čom budem pracovať. Kupodivu som to celkom pochopil a potom som si na nete čítal infošky pre zamestnancov a študoval som XACML (nejaký štandard, ktorý budeme implikovať do systému). No a potom sme s chalanmi (ináč si so všetkými tykám, čo je trochu divné, lebo tí ľudia majú isto cez 30 rokov $$:-))$$) zaskočili na obed. Celkom v pohode to bolo. Trochu mi liezlo na nervy, že ma to furt odhlasuje z lapiduchu (ešte, že som si hneď stiahol Firefox, lebo pracovať v IE je UTRPENIE! $$:-)$$). No a to je asi tak všetko... skrátená odpoveď na otázku "Ako robota?" by imho kľudne mohla znieť "Áno" $$:-))$$.

9 komentárov:

  1. Ty si truba. Si sa mal s nou hned dat do reci :). A cim viac ludi spoznas, tym lepsie...no nie :P ?
    Implikovat do systemu :)? Nice...
    Ja si tykam zo starsimi ludmi jimik :D, skoro 50-siatnici :).Celkom sa to da, hehe. Co sa tyka IE, to som nemal pustene ani nepamatam :). Nice, tesim sa na dalsi clanok o praci :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak ako robota? :-i :D jinak nevim proč, ale perex mi nápadně připomněl spíš should I stay or should I go.. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dupi: Truba si jedine ty ;-) Pre teba je to mozno normalne, ale my, co sme obete konvencii spolocnosti, to berieme trochu inak ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jimi >>> Ja som potom co, ked ty si obet konvencii spolocnosti :) ?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nazdar brácho - to sú teda blbé výhovorky, že si bol nervózny a neprihlásil si sa k tej kočke.
    A vôbec, veď aj so ségrami si tykáš a majú viac ako ... no šak vieš.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. segra: Inac Eva Neupaverova, sak ju poznas ;-)

    Dupi: Ty... co ja viem co si ty... ty sa rozpravas aj so skrinou

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pche, měl bys implementovat a ne brouzdat lapiduchem :-i :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jimi >>> Zase mi mazes komentare ty potvora? Este raz :), ty sa rozpravas s kvetom a bikom ;), tak nevymyslaj. Si sa tomu aj priznal, ale ja sa k otmu nepriznavam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jimi >>> co so skrinou.. Majo sa rozprava aj sam so sebou cez icq ;)))

    Dupi >>> chvilu som rozmyslala ci tym \"bikom\" myslis bajk alebo býka :DD

    OdpovedaťOdstrániť