štvrtok 27. júla 2006

Vymeňte starý za nový

Ako Mju: 600 vytlačilo C-760Po dvojročnej vernej službe som nútený sa so svojím dobrým priateľom rozlúčiť a posunúť ho o dom ďalej. Vycvakal so svojím 3,2 Mpixelovým objektívom cca pätnásť tisícok fotiek, mnoho z nich s použitím plného, desaťnásobného, zoomu, prípadne na makre, či supermakre, schopnom fotiť od 3 centimetrov. Aby môj žiaľ nebol priveľký, objavil sa v mojom živote priateľ o niečo vyspelejší a hádam ešte vernejší, keďže mi nebude zahýbať so sestrou. Dovoľte, aby som vám predstavil 6 Mpixelového metalicko-modrého tátoša z dieľne Olympus a to $$green$$Mju: 600$$/font$$. Zvláda zooomovať trojnásobne, pozná okolo 20-ky režimov a makro má od siedmych cm. Môže sa pochváliť internou pamäťou 8 MB a samozrejme slotom na xD karty. Taktiež disponuje LCDčkom s 6,4 cm veľkou uhlopriečkou. Za najväčšiu výhodu považujem, že je schopný fotiť ani nie 3 sekundy od zapnutia, starému chudáčikovy trvalo vysunúť svoj vyše 6 centimentrový objektív okolo 15 sekúnd. Svojmu (nášmu $$:-i$$) novému foťáku želám, nech mu to vydrží aspoň tak dlho ako tomu starému. O dva roky zdar $$;-)$$.

8 komentárov:

  1. No, vypadá pěkně, ale já už bych si v životě nekoupil foťák na akumulátor :-) Tím ti smz nechci nijak hanit výběr, vypadá kouzelně :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. BOZE! co ted budes nosit na krku?? :-i :DD

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ZuSka: a kdo říká, že ho na krku už nosit nebude? dva foťáky se hoděj dycky.. :-i ;D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. 4Lenka: tahala bys na zadech z hospody manzela vozralyho na srot kdyz bys mela mladyho milence abstinenta? :-i :DDD

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vyzerá dobre, ale nepočítaj s tým, že ti nebude zahýbať so ségrou, veď kto sa bude furt ťahať s tou starou veľkou opachou.:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Fotak predtym mal kraasny velky zoom (ala paparratzzi ci ako sa to pise). Tento len robi vacsie fotky. Nebodaj chces tlacit fotky na A3 alebo este na vacsie? Tak tam by si uzivil megapixely :). Inac asi nie ;) . Fotak nepoznam, ale urcite ho preskusam :). Peace

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Dakujem za kupu nasho buduceho fotaku. S tymto starym par chvil vydrzime a uz sa velmi aj s manzelkou (pre niekoho segrou) tesime na nasho nevho milacika. :-)))
    Vies, cakaju ma zase nejake sluzobky.

    OdpovedaťOdstrániť