streda 12. júla 2006

GateCon 2006 Part Two

Ako sme začali bořit Chotěboř.Ešte pred úvodom si dovolím vám predniesť fotky z prvého dňa, ktoré sa mi minule nechcelo upravovať a uploadovať. Enjoy. Toto je prosím pekne Jumbo. A toto je pre zmenu Jumbina panička, moja hostiteľka. Človek sa chce pozrieť do slovníku, kvôli jednému výrazu a hľa, vyskočí na neho obec Mimoň. Tak toľko z prvého dňa, celkovo som tentokrát fotil ďaleko menej ako minule. Takže sme prišli do Chotěboře, zaregistrovali sme sa a prvý šok nastal pri skratke označujúcej ubytovanie: $$green$$Těl$$/font$$. "Co za zkratku je to 'Těl'?" pýtali sa mnohí. Odpovede sa dočkali - Tělocvična. No... Narvalo sa nás 5 do telocvične a tam bolo miesto akurát tak v strede. Nehovoriac o jednom týpkovi, ktorý si v rohu spravil normálne byt 3x3 m2 $$:-))$$. ZuSku teda napadlo, že by sme sa mohli nasťahovať do kumbálu na cvičebné náradie (mega žinenky, trampolíny a zo 10 lavičiek). Aj sme sa tam nasťahovali a musím uznať, že Zuzanka nie je až taká blbá ako vyzerá $$:-i$$. Aj nám, podľa tradície založenej minulý rok, opäť spravila (spolu s Incikom, aby som mu nebral zásluhy) tortu. Minulý rok to bolo DHD, tentokrát ZPM. Takmer nevyčepateľný zdroj energie. Ak si vezmete, že 1Ws je 1J a drvivú väčšinu sme zjedli za nejakých 2000 sekúnd... Ňami, ňami, ňami (autorka ZPM) Nooo... a potom keď sme boli všetci pekne napapaní, tak sme mohli začať s kompostom. Že neviete, čo to je kompost? To sa vám nahodí nejaká téma a začnú sa na to vymýšľať pokiaľ možno vtipné hlášky. Hneď v prvý deň sme toho moc nenavymýšľali, tak sme sa radšej ponorili (niektorí doslova) do vodnej bitky. To akože s vodnými pištoľkami. Onedlho sme boli mokrí... mokrejší ako myši, tak sme sa vybrali do obchodu urobiť nejakú tržbu. Oficiálny plagát našeho GatePubu06 aj s dvoma členmi (Incik, Jack) Aby sme sa následne trochu usušili, tak sme si zakopali s mičudou. To nám zase bolo o chvíľu hrozne teplo, tak sme akúkoľvek fyzickú činnosť vzdali a venovali sme sa našej najobľúbenejšej GC činnosti - tzv. $$violet$$idlingu$$/font$$.

3 komentáre:

  1. teda ale.. tolik vodních pistolek jsme si dokupovali a pak už jsme vůbec nehráli.. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Autorka má nějaký zděšený výraz, když jedla to ZPM. Asi tam přidala nějaký jed, jenž má dlouhou \"dobu inkubace\" :DD

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta teda musela byt naficana z toho ZPM :). Ale musim ju pochvalit za umelecke dielo. Genialny napad spolu s genialnym prevedenim :)

    OdpovedaťOdstrániť