pondelok 20. augusta 2007

Ako sa Jimi zoznamoval

Adrenalínový šport, to vám poviemMyslím, že to nebudem zdržovať a rovno to vybalím. Už pár týždňov sa mi páči jedna slečna, čo cestuje rovnakým trolejbusom ako ja. Lenže, tí čo ma poznajú vedia, že som introvertný exhibicionista (akože diagnóza), aj keď sa to už trošku vylepšuje. Ničmenej, osloviť neznámu slečnu v buse... to chce riadnu odvahu. Aby som si to zjednodušil, išiel som z práce na konečnú trolejbusu, pretože som vedel, že tam nastupuje. Počkal som až kým sa objavila a prefíkane som si sadol vedľa nej. Hm, lenže čo teraz. Sedím vedľa tej nádhernej osoby a čumím ako sa hrá na mobile hru. Som celý mokrý, prsty na nohách mi modrajú a môj účes dávno nepripomína zástup státisícov vlasov ale skôr korunu stromu v novembri. Potom slečna vytiahne nejaké papiere. Pohľadom zisťujem, že ide o odchody vlakov do Innsbrucku na dátum 19.10. Potom študuje diár, zahliadnem pár nickov s hviezdičkou, asi dátumy narodenia. Pristúpi jej kamarátka a dajú sa do reči. Dozviem sa, že oná slečna má brata a sestru, pričom sestra má dvoch synov. O nejakom priateľovi nezačujem ani slovo. Z Innsbrucku sa vykľuje dovolenka v Taliansku. Kamarátka slečne ešte ponúkne noviny, aby sa nenudila, slečna odmietne, čo beriem ako signál. Kamarátka vystúpi a slečna zase vytiahne mobil, že sa ide hrať. Nesmelo sa opýtam, či sa môžem pozerať. Najskôr nereaguje, tak ju asi trištvrte sekundy hypnotizujem a napokon súhlasí. Vraj ak ma to nebude nudiť. Predstavím sa. Dávame sa do reči. Síce bola veľmi priateľská, ale z diskusie nevyplynul žiadny náznak, že je open for business. Každopádne som získal jej e-mailovú adresu, tak uvidíme, či z tohto mraku zaprší, alebo som len získal cennú skúsenosť $$:-)$$.

9 komentárov:

  1. wau,aj tak sa ti divim jak si to zvladol,hehe,podla mna si dost odvazny:-) taaaak teda drzim palec neh to vyjde sak:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak najskor ti este raz blahozelam k dlhoocakavanemu ulovku :))
    S tou konecnou trolejbusu to bol dobry tah :P Aspon si mal zabezpecene, ze ti niekto neobsadi flek vedla nej ;)
    A mam este otazku.. Ten email si snad nevycital z jej diara ?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ano. Také se mi jednou poštěstilo, takže přesně chápu tvé pocity. ;-) Na první pokus je to skvělý výsledek. Drž se toho i nadále a good luck!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Wow, závidím ti, že když jsi otevřel pusu, tak z tebe nevyšlo \"Muheblugláméééé\" :-)) Tak ať z toho prší jako právě teď u nás ... už dva dny v kuse průtrž mračen a samej blesk :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj Jimi. Dovol mi zagratulovat ti k \"ziskaniu cennej skusenosti\", pretoze dlhodoba osobna predpoved pocasia vravi, ze z tohto mraku nezaprsi.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. marja: Dík :-)
    Yfq@: Ehm... a čo ti budem písať, veď všetko vieš :-)
    Pítr: Taky dík :-)
    Incik: Po tom, čo som si to trénoval dva týždne? ;-)
    Janco: No, ako vidíš, tak ani nie som :D
    Andrea: A tebe som odpísal na mail :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jimbo, velka poklona pred tebou :) . Lebo prekonat ten stres a pekne sa prihovorit je uz umenie. A hlavne, aby sa ti hlas netriasol a vyzeral si uplne prirodzene. Presne ako Incik povedal \"Muheblugláméééé\" :DDD. Ak sa zamilujes, miluj naplno a nikdy neprestan. Je to nieco nadherne, ked ti druha osoba opetuje to (a viac) co jej davas ty. A zapamataj si, ze uprimnost a dovera su zakladne vo vztahu. Btw, toto je fakt nice
    http://www.edisk.sk/stahnout-soubor/58008/7.-urovni-lasky.zip_8.57MB.html

    OdpovedaťOdstrániť
  8. To je ovsem velmi hezke...a odvazne! :D
    A jak sis to hezky vyspekuloval a propocital...se nezdaaas :D

    OdpovedaťOdstrániť