pondelok 21. mája 2007

StarCraft 2 Announced!

Taký malý SEO pokus.Rozhodol som sa urobiť taký malý experiment na základe udalosti, ktorá sa stala 19.5.2007. V juhokórejskom Soule Blizzard pustil perie a oznámil príchod najočakávanejšieho pokračovania všetkých čias - StarCraft 2. Vyvíjaný je vraj od roku 2003 (od kedy dokončili datadisk WarCraftu 3 - Frozen Throne) a mnou videné videá naznačujú, že si mladší braček svojho 9 ročného súrodenca bude udržovať rovnakú atmosféru a feeling. Dúfam, že hudba (ktorá bola v pôvodnom StarCrafte vynikajúca) bude tiež zodpovedať kvalitám Blizzardu. A čoho sa týka môj experiment? Pred asi desiatimi dňami som sa signol v službe Google Analytics™, ktorá sleduje traffic na stránke. Až tam budem mesiac tak sa s vami podelím o informácie, zatiaľ som nezaznamenal nič prevratne prekvapivé, aj keď tie údaje sú nadmieru zaujímavé. Stay Tuned.

3 komentáre:

  1. Na SC2 se těšim jako malej kluk :-D Jen jsem si myslel, že Blizzard už neexistuje :-)) Btw: věřim, že ten pokus bude úspěšnej :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jo, tak tam jsem zaregistrovaný už pěkně dlouho. Teď s tou novo verzi získaš docela zajímavá data. Třeba, že na můj web přišel někdo, kdo hledal pojem \"dívčí játra\". :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Neviem preco, ale SC ma nikdy moc za srdce nechytil :( . Warcraft 3 ... to uz bolo nieco ine :) . To som hraval nekonecne dlho.

    OdpovedaťOdstrániť