utorok 24. mája 2005

Ubuda to sakra pomaly

O tom ako som sa vyhybal policajtom $$:-))$$Kedze dnes som mal volno, t.j. ziadna skuska, ziadny koncert, ziadne nic, a pocasie sa napokon umudrilo, tak som vyrazil na bicykel (asi by som mal obmedzit slovo "bajk" lebo mama si z toho robi srandu $$:-i$$).

Mal som v plane preskumat okolie smerom na juho vychod od nas. Tak si tak bicyklujem, po viac ci menej znamych ulickach a cestach, ked som sa napokon uvolnil (vyvinul som prvu mestsku rychlost, potrebnu na prekonanie pritazlivosti mesta) zo zovretia Bratislavy a sup ho smerom na... na nieco ine $$:-))$$.

Dopracoval som to az do Rovinky a nasledne do Dunajskej Luznej, pricom som furt zihal dost rychlo (takze som mal neblahy pocit ze smerom spat to bude smrt $$:-))$$)). Nahle z nicoho nic, som si vsimol policajnu hliadku (to bezi ta akcia Saman, ci ako sa to vola, co kazdeho checkuju ci nieco nepil a tak... strasna blbost $$:-i$$) a kedze som nemal pri sebe ziadny doklad a aj ked som mal prilbu a predne aj zadne svetlo, radsej som to otocil $$:-i$$.

Co cert nechcel, boli aj z druhej strany, o par kilakov dalej $$:-/$$, $$:-))$$. Nebolo vyhnutia - musel som siahnut do rezervnej zasobarne planov a strihnut to po polnej ceste $$:-))$$. Co clovek nechcel, prisiel som az k tzv. Velkym Kosariskam $$8-D$$. To je to iste co normalne Kosariska, ibaze je to ovela vacsie a ohradene domami... smejdi sukromnicky... ale ako som videl tu nadhernu tyrkysovu vodu tak sa mi do nej chcelo skocit... $$:-)$$.

Ked som bol az pri normalnych Kosariskach (to je to jazero kam sa chodim kupat) tak som si povedal (navzdory nebezpecnemu vetru) ze pojdem po hlavnej a nie tadial kadial chodim k jazeru.

Tak som prisiel az do Mostu pri Bratislave a finally domov a ta cesta bola len o kusocek dlhsia ako obvykla trasa... takze budem chodievat asi cez Most... menej aut a lepsia cesta $$yes$$.

O detailoch planu 10k sa ani nebudem rozsirovat, lebo... povedzme ze to neni vono $$:-i$$

1 komentár:

  1. ses těm policajtům vyhejbal proto, že pašuješ v řidítkách heroin? :-i :D

    OdpovedaťOdstrániť